Doorbreektraject

 

Je voelt je niet meer op je plek waar je op dit moment staat in het leven. Je loopt vast in het pad wat je aan het bewandelen was. Je hebt regelmatig last van sombere gedachten, ervaart stress, of voelt je onzeker in situaties. Je zit niet lekker in je vel en je laat je tegenhouden door angsten in het zetten van stappen. Je hebt teveel leren dragen op je schouders, en wilt nu eindelijk die zware rugzak vol opgekropte gevoelens en emoties onder ogen zien, en beetje bij beetje achter je gaan laten.

Want jij weet en voelt aan alles dat je tot veel meer in staat bent. Dat JIJ dit niet bent, maar dat zich diep van binnen een enorm krachtig persoon schuilhoudt, klaar om vanuit liefde en vertrouwen en mét zelfkennis, zelfreflectie en positiviteit het leven tegemoet te gaan.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een coachingstraject leer ik jou jezelf te ontdekken en ondersteun ik je om doelen te stellen en antwoorden te formuleren. Door jou een spiegel voor te houden en je de vragen zelf te laten beantwoorden, leer je met een afstandje naar je leven te kijken. Je leert wat voor invloed jouw handelen heeft op situaties en relaties, waar je gedrag van afleidt en hoe je patronen kunt doorbreken. Samen met jou help ik je je idealen terug te vinden en de krachtige eigenschappen in jezelf te (her)ontdekken.

Een doorbreektraject bestaat uit 6 sessies van 1 uur en 30 minuten. In dit traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en doelen, en pakken we op wat er op jouw pad verschijnt en wat je op dat moment bezighoudt.

Elke sessie ga je net iets lichter de deur uit, en elke volgende sessie kom je stralender en zelfverzekerder binnenwandelen.

Mijn aanpak is effectief en vanuit mijn hart. Ik geef coaching op basis van samenwerking en een gelijkwaardige relatie. Elk mens en elke situatie is anders, dus afhankelijk van wat er op dat moment speelt kijken we wat past en wat er nodig is. In de persoonlijke coachingssessies maak ik gebruik van diverse tools vanuit mijn opleidingen Stresscounselor en Coachen tot en met Zijnsniveau.

Wil je een korte inzichtsessie aanvragen? Vul het contactformulier in en ik zorg dat we binnen een week een moment gepland hebben, zodat we direct aan de slag kunnen!